Mediate

Mediation

Samen werken aan de afspraken

Wat is mediation?

Bij mediation proberen we om problemen samen op te lossen, zodat er een win-winsituatie ontstaat. In de mediation is er ruimte voor emoties en het verbeteren van communicatie en verhoudingen. Een ander voordeel is dat mediation vaak goedkoper en minder belastend is dan langdurige juridische procedures.

“Goed advies gekregen, met daarbij genoeg flexibiliteit om met onze onwetendheid op bepaalde vlakken om te gaan.”

Peter

uit Santpoort-Noord

Wat kost mediation?

Wat zijn onze tarieven?

Wat kost mediation?
Wanneer u kiest voor mediation van Mr Groenewoud dan kunt u ervoor kiezen om af te reken op basis van mijn uurtarief van € 222,50 excl. btw. Of u stelt uw eigen mediationpakket samen voor uw eigen situatie. Daarom heb ik mijn mediationbegeleiding opgesplitst in een aantal modules. Van een basismodule, waarin aan de orde komt wat voor iedereen is die uit elkaar gaat en daar afspraken over wil maken en vastleggen tot aan modules die worden ingezet als er kinderen in het spel zijn of als er sprake is van een onderneming. U bepaalt, indien nodig in overleg met mij wat er moet worden ingezet. Op deze manier kunt u vooraf inschatten wat de kosten zijn. De kosten voor mediation gelden altijd per persoon.

Wilt u meer weten?

CONTACT

W

ilt u starten met mediation? Bel of mail ons voor een afspraak. Natuurlijk kunt u ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij snel contact met u op!

Bel 0252 624 222
Scroll to top