Waarom kiezen voor mediation bij scheiding?

M ediation biedt een snellere routere naar een oplossing dan een gerechtelijke procedure. In mediation kunnen er maatwerk oplossingen worden afgesproken in tegenstelling tot gerechtelijke uitspraken. Mediation is niet alleen kostenbesparend, maar in mediation is ruimte voor het omgaan met de emotionele aspecten van de scheiding. Mediation is gericht op samenwerking waardoor spanningen verminderen en de communicatie verbetert.

Mediate

Mediation

Samenwerken aan de oplossing

“Ik ben heel blij met Nathalie! Ze heeft me nooit het gevoel van een oordeel gegeven juist het tegenovergestelde van begrip en steun.”

Tiara

uit Nieuwe Wetering

Wat kost mediation?

Wat zijn onze tarieven?

Wat kost mediation?
Wanneer u kiest voor mediation van Mr Groenewoud dan kunt u ervoor kiezen om af te reken op basis van mijn uurtarief van € 222,50 excl. btw. Of u stelt uw eigen mediationpakket samen voor uw eigen situatie. Daarom heb ik mijn mediationbegeleiding opgesplitst in een aantal modules. Van een basismodule, waarin aan de orde komt wat voor iedereen is die uit elkaar gaat en daar afspraken over wil maken en vastleggen tot aan modules die worden ingezet als er kinderen in het spel zijn of als er sprake is van een onderneming. U bepaalt, indien nodig in overleg met mij wat er moet worden ingezet. Op deze manier kunt u vooraf inschatten wat de kosten zijn. De kosten voor mediation gelden altijd per persoon.

Wilt u meer weten?

CONTACT

W

ilt u starten met mediation? Bel of mail ons voor een afspraak. Natuurlijk kunt u ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij snel contact met u op!

Bel 0252 624 222
Scroll to top