Mijn missie en visie

V

VISIE

Bij Groenewoud Advocatuur-Mediation streven we er naar door cliënten en betrokken professionals te worden gezien als “go-to” voor uitstekende dienstverlening op het gebied van mediation en geschillen op het gebied van familierecht en erfrecht.

E

ffectief

Een rechtszaak is vaak een kostbare kwestie die veel tijd en energie kost. Waar mogelijk en wanneer mijn cliënt daarmee het best gediend is, streef ik dan ook naar een oplossing buiten de rechtbank. Wij streven naar een (kosten-)effectieve oplossing.

Empowerment 

Ik geef op een heldere manier en in duidelijke taal uitleg over de juridische en procedurele kwesties van de zaak. Om mijn cliënt te helpen controle en regie op zijn of haar leven terug te pakken!

Expertise

Deze informatie is altijd gebaseerd op de wet en actuele uitspraken in de rechtspraak (jurisprudentie). Ik investeer daarom veel in het up-to-date houden van kennis door het volgen van cursussen en deelname aan intercollegiaal overleg.

MIJN KERNWAARDEN:

  • Persoonlijke en betrokken dienstverlening;
  • Integriteit en betrouwbaarheid
  • Deskundigheid
  • Duidelijke taal
  • Eerlijk over kosten en haalbaarheid van de gewenste doelen

M

ISSIE

Mijn doel is het helpen van mensen in een vaak emotionele en zware periode op een betrokken maar zakelijke manier, zodat mijn cliënten hun leven kunnen stabiliseren, afsluiten van een hoofdstuk en zich kunnen richten op hun toekomst.

Ik streef naar de beste uitkomst voor mijn cliënten met oog voor betrokken relaties en dan met name kinderen, stressvermindering en geldbelangen.

Neem contact met mij op

Bel : 0252 – 624 222
E-mail: nathalie@mrgroenewoud.nl

Scroll to top