Parenting

Parenting coordination

Als kleine geschillen onoplosbaar lijken

Waarom parenting coordination?

PC richt zich op het kleine percentage ouders dat ook nadat de scheiding is afgerond en een ouderschapsplan tot stand is gekomen, met elkaar in conflict blijven over alles wat hun kinderen aangaat, zelfs niet juridische zaken.

PC kan ook worden ingezet voor ouders die in het algemeen het ouderschapsplan goed nakomen en afspraken kunnen maken maar op kleine punten (bv.: Wanneer begint het weekend van de zorgregeling?) niet tot overeenstemming komen.

In de VS wordt PC al veel langer ingezet, bv. ook in gevallen waarin sprake is van een ouderschap waarin narcisme speelt. Een PC kan over de kleine geschillen een beslissing nemen in het belang van de kinderen. Er kan informatie worden opgevraagd bij derden. Als partijen er zelf niet uitkomen, dan eindigt de PC dus niet.

Leiden kleine geschillen tot grote ruzies? Is jullie sociale kring overbelast door deze geschillen? Ben je emotioneel en financieel uitgeput? Raken de kinderen beschadigt door jullie ruzies? Schakel dan een parenting coordinator in. Meer informatie vind je in de brochure.

De brochure over Parenting Coordination kun je hier downloaden

Vraag parenting coordination aan!

Maak een afspraak zodat ik jullie kan helpen om goede afspraken te maken!

Scroll to top