Neem contact met mij op

Bel : 0252 – 624 222
E-mail: nathalie@mrgroenewoud.nl

Mijn naam is Nathalie Groenewoud

I

n 2003 ben ik afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam in de studierichtingen Informaticarecht en Strafrecht. Sinds 2004 heb ik een algemene rechtspraktijk gevoerd en op allerlei rechtsgebieden ruime (proces-)ervaring opgedaan.

Vanaf 2010 heb ik de specialisatie-opleiding familierecht bij de Vereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (Vfas) gevolgd. Deze opleiding heb in 2013 succesvol afgerond en heb ik mij ook aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland.

In 2017 heb ik de specialisatieopleiding Erfrecht van de Vereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators succesvol afgerond.

In mijn praktijk kan ik u bijstaan op het gebied van familierecht en scheidingsmediation, erfrecht, psychiatrisch patiëntenrecht en (jeugd-)strafrecht.

” De rode draad in mijn praktijk is dat ik mensen uit een kwetsbare positie en/of emotioneel zware periode wil begeleiden.” 

Mijn Team

Feline van der Puijl

Feline van der Puijl

Medewerkster / student

Feline werkt 2 dagen per week op ons kantoor naast haar studie rechten. Op kantoor verzorgd Feline alle voorkomende werkzaamheden. En ook zij zorgt er voor dat onze cliënten warm en hartelijk worden ontvangen.

Tess Honcoop

Tess Honcoop

Medewerkster / student

Tess werkt 2 dagen in de week bij ons op kantoor naast haar studie rechten. Op deze manier wil zij praktijkervaring opdoen naast haar studie. Op kantoor verricht Tess alle voorkomende werkzaamheden.

Yuki

Yuki

Kantoorhond

Na het verlies van onze lieve kantoorhond Fonzie in februari 2022, is per 1 juni 2022 kantoorpup Yuki ons team komen versterken. Yuki moet nog veel leren, maar brengt al veel gezelligheid.

Scroll to top