Neem contact met mij op

Bel : 0252 – 624 222
E-mail: nathalie@mrgroenewoud.nl

Mijn naam is Nathalie Groenewoud

I

n 2003 ben ik afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam in de studierichtingen Informaticarecht en Strafrecht. Sinds 2004 heb ik een algemene rechtspraktijk gevoerd en op allerlei rechtsgebieden ruime (proces-)ervaring opgedaan.

Vanaf 2010 heb ik de specialisatie-opleiding familierecht bij de Vereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (Vfas) gevolgd. Deze opleiding heb in 2013 succesvol afgerond en heb ik mij ook aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland.

In 2017 heb ik de specialisatieopleiding Erfrecht van de Vereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators succesvol afgerond.

In mijn praktijk kan ik u bijstaan op het gebied van familierecht en scheidingsmediation, erfrecht, psychiatrisch patiëntenrecht en (jeugd-)strafrecht.

” De rode draad in mijn praktijk is dat ik mensen uit een kwetsbare positie en/of emotioneel zware periode wil begeleiden.” 

Mijn Team

Deliza Tameris

Deliza Tameris

medewerkster - Deliza zorgt voor de rust op kantoor. En ook zij zorgt er voor dat onze cliënten warm en hartelijk worden ontvangen.

medewerkster

Yuki

Yuki

kantoorhond - Fonzie is er altijd voor ons. Onze waakhond, kantoorhond en knuffelhond. Altijd beschikbaar als onze cliënten een knuffel en een beetje troost nodig hebben.

kantoorhond

Scroll to top