Start van mediation

Samen één mediator

Als u samen hebt besloten mediation in te zetten, dan kunt u hiervoor een afspraak maken. Vanwege mijn rol als mediator communiceer ik uitsluitend met alle betrokken partijen.

Daarom heb ik graag een e-mail met een cc aan de andere partij. Met in deze e-mail de contactgegevens van u beiden. Ik neem contact met u beiden op voor het verkrijgen van de aanvullende gegevens, die ik nodig heb om de mediation op te starten.

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen, dan kunt u uiteraard ook een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen. Voor telefonisch contact geldt dat enkel de algemene informatie wordt besproken en niet inhoudelijk in verband met de rol van mediator.

Mijn opleiding

In 2013 heb ik de driejarige specialisatieopleiding familierecht en scheidingsmediation van de Vereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (Vfas) voltooid. In 2014 ben ik tevens gecertificeerd door de Mediatorsfederatie Nederland (Mfn).

Beide organisaties zien er op toe dat de mediator over alle kennis en kunde beschikt om als mediator op te treden. Daarvoor dient de mediator ieder jaar opleiding te volgen en voldoende mediations te voltooien.

Scroll to top