Strafrecht

Wordt u verdacht van een strafbaar feit? Bent u gedagvaard om voor een rechter te verschijnen? Heeft u een oproep om bij het Openbaar Ministerie te verschijnen?

In deze omstandigheden komt er veel op u af. Het gaat om uw persoonlijke vrijheid of er zijn andere belangen. Een aantekening op het strafblad heeft gevolgen voor het afsluiten van een verzekering of het krijgen van die mooie baan. Wanneer het gaat om een ernstige verkeersovertreding, raakt u uw rijbewijs kwijt. Allemaal gevolgen die een groot effect hebben op uw leven.

Dan wilt u een advocaat die op zoek gaat naar oplossingen. Natuurlijk sta ik u bij tijdens de zitting bij de rechter of het Openbaar Ministerie maar bestudeer ik proactief uw dossier om contact te leggen met het Openbaar Ministerie om een sepot te bewerkstelligen of een beklag in te dienen over de invordering van het rijbewijs. Bovendien bied ik hulp bij het verkrijgen van een vergoeding wanneer u ten onrechte in hechtenis hebt gezeten of bij afwijzing van een verklaring omtrent het gedrag.

Ik behandel zaken zoals levensdelicten, geweldsmisdrijven, drugsfeiten, diefstallen en zedenzaken bij het Openbaar Ministerie, politierechter en meervoudige kamer in eerste aanleg en in het beroep. Voor zware internationale zaken of WOTS (?)- zaken breng ik u in contact met gespecialiseerde collega’s.

Scroll to top