Jaaroverzicht en aankondiging prijsverhoging

Aan al mijn (toekomstige) cliënten!

Met de feestdagen en het nieuwe jaar op komst wil ik jou hartelijk danken voor jouw vertrouwen in onze dienstverlening.

Ik en mijn team doen onze uiterste best voor onze cliënten en kijken er naar uit dit in 2023 voort te zetten.

In 2023 ben ik alweer 10 jaar gevestigd in Nieuw-Vennep en alweer 19 jaar advocaat!

We verloren dit jaar helaas onze kantoorhond Fonzie, maar sinds juni 2023 is kantoorpup Yuki ons team komen versterken.

In de afgelopen 10 jaar ben ik mij blijven ontwikkelen. Zo heb ik in 2022 een jaaropleiding coaching afgerond. Ook heb ik in 2022 de specialisatie-opleiding aan de VU Law Academy tot parenting coordinator afgerond. Op de website kun je hier meer informatie over vinden.

Verder ben ik super trots dat ik mijn online cursus platform https://academy.mrgroenewoud.nl/ heb gelanceerd (het platform wordt 1 december 2022 gelanceerd). De eerste cursus Basisbeginselen Partneralimentatie is al gelanceerd. Omdat veel mensen naar mij toe komen met vragen over echtscheiding en alles wat daarmee samenhangt, heb ik besloten deze kennis online te delen. Ook na een echtscheiding komen mensen nog vaak naar mij toe, omdat zij tijdens het proces overweldigd waren door alles wat op ze af kwam, toen niet alles begrepen en er geen goede afspraken zijn gemaakt.

Deze academy is het eerste cursusplatform dat zich richt op personen in scheiding (en niet de advocaten). Met de online cursussen wil ik mensen in echtscheiding de kennis en kracht geven om goed door het proces te komen. De cursussen zijn ook geschikt voor hulpverleners in het familierecht.

Het team blijft zich ontwikkelen om de beste dienstverlening te leveren en te innoveren.

Om er zeker van te zijn dat wij onze dienstverlening kunnen voortzetten met de kwaliteit die je van ons gewend bent, zal het honorarium per 1 januari 2023 9,17% worden verhoogd. De prijzen voor de cursussen op de Academy staan vermeld op de website en vallen hier niet onder.

Mocht je vragen hebben over de prijsverhoging dan kun je altijd contact opnemen met kantoor.

Wij wensen jou en de jouwen alvast hele fijne feestdagen. Nogmaals, bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij spannen ons elke dag in om dat vertrouwen waar te maken.

Met vriendelijke groet,

Team Groenewoud Advocatuur-Mediation

Scroll to top