Rechtsbijstand, werken aan de oplossing!

Komt u er niet uit met de tegenpartij? Wordt u gedagvaard in een strafzaak? Is er al een scheidingsprocedure aanhangig gemaakt. En u wilt dat de rechter voorlopige ordemaatregelen treft? Soms is een rechtszaak dan onvermijdelijk.
Lees meer

Mediation, samen werken aan afspraken

Een echtscheiding is een emotionele periode. En juist in die periode wordt er veel van u gevraagd. U moet met elkaar afspraken maken over de gevolgen van de scheiding. Soms heeft u een mediator nodig om weer tot elkaar te komen.

Lees meer

Praktisch en no-nonsense
daar hou ik van!

Over mij

Ik ben Nathalie Groenewoud, specialist familierecht, erfrecht en scheidingsmediation. Ik begeleid ouders, partners en hun kinderen in de emotionele ‘roller-coaster’ van een scheiding. Van het aanvragen van de echtscheiding tot aan het ouderplan, de vertaling van alle juridische rompslomp, ervoor zorgen dat alles goed geregeld is voor de kinderen én voor beide ouders, daar draag ik graag mijn steentje aan bij!
Ook in het geval van een juridisch conflict al dan niet met een dreigende rechtzaak, ik sta u bij. Om samen te werken aan een oplossing en altijd uw belangen zo goed mogelijk te behartigen.

Persoonlijk, betrokken en deskundig

Zorgen voor overzicht, ruimte geven aan de emoties, ondersteuning bij juridische gevechten, toewerken naar de oplossing voor mijn cliënt.

Dit en meer bied ik individuen en gezinnen.

“Nathalie is een sympathieke advocaat die onze scheidingszaak vakkundig maar zonder omslachtige terminologie met ons doornam en behandelde. Een prima ervaring!

Anke

uit Amsterdam

Social Media

04

M

et mij heeft u een advocaat die direct benaderbaar is, altijd betrokken en recht door zee!

Bel 0252 624 222

Of volg mij via Social Media.

Scroll to top