Bel ons nu!

Missie en Visie

VISIE

Groenewoud Advocatuur-Mediation streeft ernaar door cliënten en betrokken professionals te worden erkend als “go-to” voor uitstekende dienstverlening op het gebied van mediation en geschillen op het gebied van familierecht en erfrecht. 

MISSIE

Mijn doel is het helpen van mensen in een vaak emotionele en zware periode op een betrokken maar zakelijke manier, zodat mijn cliënten hun leven kunnen stabiliseren, afsluiten van een hoofdstuk en zich kunnen richten op hun toekomst.

Ik streef naar de beste uitkomst voor mijn cliënten met oog voor belangen als stressvermindering, geld, betrokken relaties (met name de kinderen).

Effectief: Een rechtszaak is vaak een kostbare kwestie die veel tijd en energie kost. Waar mogelijk en wanneer mijn cliënt daarmee het best gediend is, streef ik dan ook dan ook naar een oplossing buiten de rechtbank. Wij streven naar een (kosten-)effectieve oplossing.

Empowerment: Om mijn cliënten de kennis en kracht te geven om zelf verstandige en geïnformeerde beslissingen te kunnen nemen, geef ik op een heldere manier en in duidelijke taal uitleg over de juridische en procedurele kwesties van de zaak.

Expertise: Deze informatie is altijd gebaseerd op de wet en actuele uitspraken in de rechtspraak (jurisprudentie). Ik investeer daarom veel in het up-to-date houden van kennis door het volgen van cursussen en deelname aan intercollegiaal overleg.

KERNWAARDEN:

  • Persoonlijke en betrokken dienstverlening;
  • Integriteit en betrouwbaarheid
  • Deskundigheid
  • Duidelijke taal
  • Eerlijk over kosten en haalbaarheid van de gewenste doelen